Színkonfigurátor
Színkonfigurátor
Próbálja ki a Sirona színkonfigurátort!
Kapcsolat
Kapcsolat
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
GlobDent Távsegítség
Távsegítség
Töltse le, hogy segíthessünk!

CEREC AC

CEREC AC

CEREC AC

A CEREC AC egy digitális lenyomatvételi rendszer, melynek köszönhetően egyetlen kezelés alkalmával elláthatja a pácienst inlay, onlay, korona és héj pótlásokkal. A CAD/CAM rendszer már jó 30 éve jelen van a piacon, és világszerte több, mint 250 tudományos tanulmány erősítheti meg a jól bevált CEREC fogpótlások klinikai biztonságát.

Bővebben...

Profire kályha
Az inLab Profire magas hőmérsékletű szinterező kemence az inFire HTC sebességének utódja. Fogászati laboratóriumokban történő felhasználásra és a Dentsply Sirona Lab termékportfóliójának részét képezi. A termék különféle hőkezeléseket tesz lehetővé a Dentsply Sirona és más gyártók fogászati kerámia szinterező anyagainak véglegesítéséhez. Az inLab Profire (cirkónium+metal) a piacon elérhető összes fogászati kerámia anyag ZrO2 alapján történő szinterezésére alkalmas, legfeljebb 1650 ° C hőmérsékleten. A hagyományos szinterelési eljárásokon kívül a felhasználó által meghatározott sebességfolyamatok programozhatók a 120 ° C / perc melegítési sebesség miatt.

 

az inLab Profire előnyei (cirkónium+metal):

• Működtetés integrált érintőképernyőn és intuitív felhasználói felületen keresztül

• Szabad programválasztás és érvényesített, előre konfigurált programok

• Frissítési lehetőség USB-n keresztül, új programok hozzáadására az új anyagokhoz

• Sebesség-szinterelés maximális melegítési sebességgel 120 ° C / perc lehetséges • Vékony, kompakt kivitel

CEREC AF

CEREC AFCEREC AF - Rugalmas képfelvétel

  • A koncepció alkalmas egy rugalmas asztali megoldásnak, melyen egy mobil kamera helyezkedik el. A beolvasás és a tervezés rugalmasan, egymástól elkülönítve is végezhető.
  • Ez a megoldás ideális olyan közös rendelőkben, ahol több kezelőhelyiség is van, vagy a kezelőhelyiségek korlátozott területen belül külön emeleten, vagy külön épületben vannak.

CEREC AI

CEREC AICEREC AI - Beépített képfelvétel

  • Ebben a koncepcióban a kamera be van építve a TENEO kezelőegységbe, és ergonomikusan használható, akár egy könyökdarab. A kezelőegység képernyője, egy tablet, vagy a páciens mögött lévő PC is használható monitorként. A tervezés a páciens mögötti PC-n történik.
  • Ez a megoldás különösen alkalmas olyan rendelőkben, ahol csúcstechnikával felszerelt kezelőhelyiséget akarnak létrehozni, s amelynek a középpontjában a kényelmes TENEO kezelőegység áll, valamint az ergonomikusan beépített CEREC.

CEREC csiszolóegységek

CEREC csiszolóegységek

CEREC csiszolóegységek

A Sirona most lehetőséget kínál a fogorvosok számára, hogy három csiszolóegység közül választhassanak. Ez a bővített portfólió még inkább az ügyfelek egyedi igényeire van szabva. A belépő szinttől a csúcstechnológiáig - a CEREC könnyen hozzáigazítható a rendelők speciális igényeihez.

Bővebben...

CEREC szoftver

CEREC szoftverCEREC szoftver

CEREC szoftver - a CEREC szíve.
Az aktuális CEREC szoftvernél különösen odafigyeltünk az egyszerűbb, felhasználóbarátabb felhasználói felület kialakítására, a gyorsabb és hatékonyabb munkafolyamat elérésére, és a kezdeti pótlástervek fejlettebb kiszámítására. Röviden: az új CEREC szoftver egyszerű, jobb és gyorsabb.

Bővebben...

CEREC SpeedFire

CEREC SpeedFire

CEREC SpeedFire

A CEREC SpeedFire-nél a már jól ismert szuper gyors égetési programok beépítésre kerültek egyetlen kompakt, felhasználóbarát eszközbe, hogy a ZrO2 előnyei immár a chairside kezeléseknél is elérhetők legyenek.
A CEREC SpeedFire egy készülékben egyesíti a szinterezési és individualizálási (festék és leplezés) eljárásokat.

Bővebben...

APOLLO DI

APOLLO DIAPOLLO DI

Az APOLLO DI az első olyan Sirona intraorális szkenner, mely nem a "CEREC" márkanéven fut. Ez kihangsúlyozza azt a tényt, hogy az APOLLO DI-t kizárólag a Sirona Connect portállal és az inLab szoftverrel együtt való üzemeltetéshez terveztük. Ez nem alkalmas csiszolóegységhez való csatlakoztatásra, vagy kezelőszék melletti megoldásokhoz.

Bővebben...

Sirona anyagok

Sirona anyagokSirona anyagok

A Sirona bevezette a saját megmunkálható kerámia tömbjeit a CEREC és inLab CAD/CAM rendszerekhez. Finom szerkezetű földpát kerámiából készültek, az új CEREC tömböket/CEREC PC tömböket különösen inlay-ekhez, onlay-ekhez, héjakhoz és koronákhoz tervezték. Az inCoris Zl (cirkónium oxid) és az inCoris AL (alumínium oxid) bevezetésével a Sirona kibővítette az égetendő anyagok kínálatát az inLab rendszerrel előállított koronákhoz és hídvázakhoz. A nemrég piacra bocsátott inCoris TZI (átlátszó cirkónium oxid) koronák és hidak készítésére használható az inLab rendszerekben, további leplezés nélkül.

Ezek az új Sirona anyagok kiegészítették a már létező VITA, IVOCLAR VIVADENT és 3M ESPE termékek skáláját a CEREC és inLab CAD/CAM rendszerekhez.

Bővebben...

CEREC Optispray

CEREC OptisprayCEREC Optispray
Egyszerű használat, tökéletes eredmény

Könnyű használni, felhasználóbarát, eredmény-orientált és hihetetlenül pontos: a CEREC Optispray a CEREC rendszer minden kulcsfontosságú jellemzőjét megtestesíti. Felejtse el a nagy odafigyelést igénylő szkennelő porokat és folyadékokat. Mostantól az optikai lenyomat készítés rendkívül gyorssá és kényelmesé vált a CEREC Optispraynek köszönhetően. Továbbá a CEREC Optispray meggyőző előnyöket biztosít a pontosság és a higiénia terén.

  • inLab család

    Az inLab családAz inLab család minden tagja hasznos lehet a tökéletesen működő fogtechnikai laborok számára. Az inEos Blue külső szkenner segítségével könnyen és rendkívül gyorsan beolvasható akár egy teljes fogászati ív, vagy egyetlen fog is. Ezután a beolvasott adatok alapján az inLab softverben a fogtechnikus elkészítheti a végleges pótlástervet. Az inLab MC XL csiszolóegység hatékonyan munkál meg gyakorlatilag bármilyen ma ismert fogpótláshoz használt anyagot. Az inFire HTC égetőkályha pedig gyors és megbízható eredménnyel égeti ki a megmunkált pótlásokat, s hatékonyságához hozzájárul még a számtalan előre beállított program is.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.