Színkonfigurátor
Színkonfigurátor
Próbálja ki a Sirona színkonfigurátort!
Kapcsolat
Kapcsolat
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
GlobDent Távsegítség
Távsegítség
Töltse le, hogy segíthessünk!

inFire HTC speed Superspeed és Fémszinterező funkcióval

inFire HTC Speed Superspeed és Fémszinterező funkcióval

Ma a hídvázak 60-70%-át még mindig nem nemesfém (NPM) ötvözetekből készítik világszerte. Az argongáz szabályzó modul segítségével az inFire HTC kályha mostantól a Sirona inCoris CC tömböket is ki tudja égetni semleges környezetben.
A Sirona inFire HTC Speed a Superspeed és a Fémszinterező funkcióval képes a kerámia anyagok, valamint az előégetett nem nemesfémek szinterezésére. Ez a magas hőmérsékletű kályha gyárilag el van látva az NPM szinterező funkcióval. A belső gáz szabályzás lehetővé teszi az argon kontrollált hozzáadását.

inFire HTC speed Superspeed és Fémszinterező funkcióval
 • Könnyű használni
  Kapcsolja be, helyezze be a munkadarabo(ka)t, válassza ki az anyag programot és kezdje meg a szinterező eljárást. A csomag tartalmaz egy speciális szinterező védőburkolatot.
 • Rendkívül sokoldalú
  Az anyag partnereink segítségével hangoltuk össze és programoztuk be: SIRONA inCoris Zl és inCoris TZI, SIRONA inCoris CC, SIRONA inCoris AL, VITA In-Ceram YZ, VITA In-Ceram AL, IVOCLAR VIVADENT IPS e.max ZirCAD, Dentsply Crypton. A szabadon programozható funkciónak köszönhetően a kályhával más gyártók anyagai is szinterezhetők.
 • Időtakarékos és költséghatékony
  A cirkónium oxid pótlások (beleértve az akár 9-tagú hidakat is) gyors kiégetése mindössze 60 perc alatt. Egy leplezett, többrétegű híd teljes elkészítésének ideje egy munkanap. Időzítő funkció az éjszakai égetéshez. Hatékonyabb energia felhasználás a rövidebb fűtési és hűtési időnek köszönhetően (10 kWh helyett 2 kWh, a szinterező programtól függően).
 • Termelékeny
  A rendkívül nagy méretű égető kamra (O 130 mm, magasság 80 mm) lehetővé teszi több váz egyszerre történő kiégetését. Egy másodlagos égető tálca (külön rendelendő) is behelyezhető így megduplázva az égetési kapacitást.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.