Színkonfigurátor
Színkonfigurátor
Próbálja ki a Sirona színkonfigurátort!
Kapcsolat
Kapcsolat
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
GlobDent Távsegítség
Távsegítség
Töltse le, hogy segíthessünk!

NitraDem Direct Connect

NitraDem Direct ConnectNitraDem Direct Connect - rendszeres vízellátás

Desztillált víz megbízható forrásból

Közvetlen kapcsolat a központi vízhálózatba
A NitraDem Direct Connect rendszer rendkívül jó minőségű desztillált vízzel látja el a DAC UNIVERSAL-t vagy bármilyen más autokláv készüléket. Ez a teljesen automatikus vízkezelő rendszer megfelel az EN 1717 szabványnak, mely engedélyezi a központi vízhálózat és az autoklávok közti követlen kapcsolatot. Teljesítménye elegendő akár három autokláv készülék egyszerre történő ellátásához is, melyek közül az egyik ellátható beépített elszívó pumpával. Pl. DAC PROFESSIONAL / DAC PROFESSIONAL+ / DAC PREMIUM / DAC PREMIUM+.

Folyamatos ellenőrzés
A NitraDem Direct Connect folyamatosan ellenőrzi a desztillált víz minőségét. Ez meghosszabbítja az autoklávok és a kézidarabok szerviz élettartamát - és csökkenti a javítási költségeket.

Könnyen használható
A NitraDem Direct Connect folyamatos desztillált víz ellátást biztosít az autoklávok és más higiéniai rendszerek számára a fogászati rendelőben. Rendkívül könnyű használni és lehetővé teszi, hogy a rendelő személyzete más, fontosabb feladatokra koncentráljon. A könnyen cserélhető NitraDem szűrő ion-cserélő elven működik.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.