Színkonfigurátor
Színkonfigurátor
Próbálja ki a Sirona színkonfigurátort!
Kapcsolat
Kapcsolat
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
GlobDent Távsegítség
Távsegítség
Töltse le, hogy segíthessünk!

DAC UNIVERSAL

DAC UNIVERSAL

DAC UNIVERSAL. Biztonságos. Tiszta. Gyors.

A rendelő higiéniája rendkívül fontos - és egyre inkább odafigyelnek rá. A DAC UNIVERSAL megfelelő védelmet nyújt Önnek, a rendelő személyzetének és a pácienseknek az időigényes manuális tisztítás helyettesítésével. Egyetlen gombnyomásra 6 turbinát, egyenes- és könyökdarabot tisztít, olajoz és sterilizál.

Bővebben...

DAC PREMIUM

DAC PREMIUM

DAC PREMIUM / DAC PREMIUM+ - Sterilizáció a legmagasabb színvonalon.

A DAC PREMIUM család megfelel a B-osztályú sterilizációra vonatkozó EN 13060 szabványnak, és gondoskodik a legkényelmesebb üzemeltetésről. Az extra-nagy, színes érintőképernyő az ikerkamrás technológiával kombinálva biztosítja a leghatékonyabb energiafelhasználást, sok időt takarít meg és optimális sterilizációs eredményt nyújt a rendelőben. Az egyedülálló készülék két sterilizációs kamra méretben kapható.

Bővebben...

DAC PROFESSIONAL

DAC PROFESSIONAL

DAC PROFESSIONAL / DAC PROFESSIONAL+ - Professzionális sterilizáció

Első osztályú sterilizáció.
A DAC PROFESSIONAL kielégíti a modern fogászati rendelők igényeit és megfelel a többfázisú vákuummal történő "B típusú" sterilizációra vonatkozó EN 13060 szabványnak. Az egyedülálló készülék két sterilizációs kamra mérettel kapható.

Bővebben...

SIROSeal

SIROSeal

SIROSeal - Professzionális fóliázás.

A SIROSeal tasakfóliázó gép kiegészíti a "higiéniai és sterilizációs láncolatot" a sebészeti kézidarabok biztonságosabb és gyorsabb becsomagolásának elősegítésével a sterilizációs eljárást megelőzően. Ez azt jelenti, hogy az autoklávozott kézidarabok védve maradnak a sebészeti beavatkozásig. A következő variációkban kapható: SIROSeal PROFESSIONAL és SIROSeal PREMIUM.

Bővebben...

NitraDem Direct Connect

NitraDem Direct ConnectNitraDem Direct Connect - rendszeres vízellátás

Desztillált víz megbízható forrásból

Közvetlen kapcsolat a központi vízhálózatba
A NitraDem Direct Connect rendszer rendkívül jó minőségű desztillált vízzel látja el a DAC UNIVERSAL-t vagy bármilyen más autokláv készüléket. Ez a teljesen automatikus vízkezelő rendszer megfelel az EN 1717 szabványnak, mely engedélyezi a központi vízhálózat és az autoklávok közti követlen kapcsolatot. Teljesítménye elegendő akár három autokláv készülék egyszerre történő ellátásához is, melyek közül az egyik ellátható beépített elszívó pumpával. Pl. DAC PROFESSIONAL / DAC PROFESSIONAL+ / DAC PREMIUM / DAC PREMIUM+.

Bővebben...

SIRODEM

SIRODEMNem rendelhető!!
Teljesen ásványtalanított víz másodpercek alatt.

A kevert-ágyas sótalanító SIRODEM ideálisan illeszkedik a vizet egyszerűen és költséghatékonyan tisztító és teljesen ásványtalanító készülékek közé. Ez a nyomásmentesített rendszer bármikor másodpercek alatt csatlakoztatható, ha kiváló minőségű, teljesen ásványtalanított vízre van szükség.

Bővebben...

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.