Színkonfigurátor
Színkonfigurátor
Próbálja ki a Sirona színkonfigurátort!
Kapcsolat
Kapcsolat
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
GlobDent Távsegítség
Távsegítség
Töltse le, hogy segíthessünk!

SIDEXIS

SIDEXIS - A vezető röntgenkép feldolgozó felület

Képfelvételi és feldolgozó szoftver a Windows operációs rendszerekhez. Teljes mértékben hálózatképes minden Sirona digitális röntgenkészülékkel. SLIDA szabvány felülettel rendelkezik, melyet mind a rendelő nyilvántartó és ortodontális analitikai programjai kezelni tudnak. A SIDEXIS platform további funkciók telepítéséhez szükséges plug-in felülettel rendelkezik. A feláron rendelhető beépülő programokról érdeklődjön az elérhetőségeinken.

A beépülő programokhoz szükséges egy telepített SIDEXIS szoftverre. A rendszerkövetelmények a www.sidexis.com címen részletesen elolvashatók, vagy ide kattintva letölthetők magyar nyelven.

SIDEXIS röntgen szoftver
  • Teljes rendelő licenc modell: egy SIDEXIS licenc a fogászati rendelő összes PC-jéhez.
  • Hálózatképes: a SIDEXIS szolgál alapul az adatbázis, a röntgen rendszerek és a SIDEXIS munkaállomások rugalmas kezeléséhez a rendelő hálózatában. A SIDEXIS beépül a meglévő számítástechnikai infrastruktúrába.
  • Egyetlen szoftvercsomag az intraorális, panoráma és kefalometriás, valamint a 3D-s röntgen felvételekhez, illetve az intraorális kamera képekhez és az arcszkenneres felvételekhez.
  • Különböző DICOM csatlakozók elérhetők.
  • Plug-in felület gondoskodik a SIDEXIS bővítéséről.
  • Felületek külső rendszerekhez, mint a rendelő nyilvántartó rendszerek.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.