Színkonfigurátor
Színkonfigurátor
Próbálja ki a Sirona színkonfigurátort!
Kapcsolat
Kapcsolat
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
GlobDent Távsegítség
Távsegítség
Töltse le, hogy segíthessünk!

inFire HTC speed Superspeed funkcióval

inFire HTC Speed Superspeed funkcióval

Ezzel a magas hőmérsékletű kályhával minden típusú kerámia kiégethető, amely az inLab csiszolóegységgel megmunkálható. A "Speed" módban lehetőség van a cirkónium oxid vázak kiégetésére mindössze 60 perc alatt.
A Sirona inFire HTC Speed a Superspeed funkcióval képes Sirona inCoris ZI és inCoris TZI anyagból készült szimpla koronákat akár 10 perc alatt kiégetni. A Superspeed szinterezésre alkalmas tömbök a "Superspeed" címkével vannak ellátva.

inFire HTC speed Superspeed funkcióval
 • Könnyű használni
  Kapcsolja be, helyezze be a munkadarabot, válassza ki az anyag programot és kezdje meg a szinterező eljárást. A csomag tartalmaz egy olvasztótégely tartót és egy .fogantyúk, valamint más tartozékokat, melyek a szinterező tálca és a tégely biztonságos és kényelmes kezelésére szolgálnak a Superspeed módban.
 • Rendkívül sokoldalú
  Az anyag partnereink segítségével hangoltuk össze és programoztuk be: SIRONA inCoris Zl és inCoris TZI, SIRONA inCoris CC, SIRONA inCoris AL, VITA In-Ceram YZ, VITA In-Ceram AL, IVOCLAR VIVADENT IPS e.max ZirCAD, Dentsply Crypton. A szabadon programozható funkciónak köszönhetően a kályhával más gyártók anyagai is szinterezhetők.
 • Koronák és sapkák Superspeed szinterezése 10 perc alatt
  A koronák és sapkák mindössze 10 perc alatt kiégethetők. A Superspeed programot speciálisan az "inCoris ZI" és "inCoris TZI" Sirona anyagokhoz terveztük. Kérjük, ügyeljen a speciális utasításokra ezen anyagoknál.
 • Időtakarékos és költséghatékony
  A cirkónium oxid pótlások (beleértve az akár 9-tagú hidakat is) gyors kiégetése mindössze 60 perc alatt. Egy leplezett, többrétegű híd teljes elkészítésének ideje egy munkanap. Időzítő funkció az éjszakai égetéshez. Hatékonyabb energia felhasználás a rövidebb fűtési és hűtési időnek köszönhetően (10 kWh helyett 2 kWh, a szinterező programtól függően).

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.