Színkonfigurátor
Színkonfigurátor
Próbálja ki a Sirona színkonfigurátort!
Kapcsolat
Kapcsolat
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
GlobDent Távsegítség
Távsegítség
Töltse le, hogy segíthessünk!

ORTHOPHOS XG panoráma röntgen család

ORTHOPHOS XG 3, XG 5/Ceph, XG 3Dready/Ceph, XG 3D/Ceph

Az ORTHOPHOS XG 3 egységet alapvető diagnosztikai feladatokhoz tervezték. Minden szükséges standard programot ismer (pl. panoráma felvétel és állandó nagyítás), illetve hozzá tartozik még egy speciális TMÁ program is.

ORTHOPHOS XG 3D CephAz ORTHOPHOS XG 5 / Ceph bővebb diagnosztikai lehetőségeket biztosít, és használható orthodontális beavatkozásokhoz is. Halánték szélesség mérésre, szárnyasfilm felvétel, szinusz és szeletelő képek készítésére is alkalmas. A ceph modul (bal oldalra szerelhető) a kefalometriás alkalmazások teljes skálájáról gondoskodik.

Az ORTHOPHOS XG 3Dready/Ceph kifinomult megoldást nyújt a digitális panoráma és kefalometriás felvételek készítéséhez. A halánték szélesség mérés, a panoráma sík automatikus beállítása, és egy sor különböző speciális program (szárnyasfilm, elülső, kvadráns felvétel) biztosítja azt, hogy a felhasználó a páciens anatómiájának, és az adott klinikai beavatkozásnak leginkább megfelelő beállításokat választhassa ki. A színes érintőképernyő minden elérhető opciót megmutat és egyértelmű jelekkel és üzenetekkel segíti a felhasználót.
A kefalometriás modul bal vagy jobb oldalra is felszerelhető.
Az ORTHOPHOS XG 3Dready/Ceph fel van készítve egy flat panel technológiával működő 3D-s modul utólagos beépítésére.

Az ORTHOPHOS XG 3D/Ceph-nél a 3D-s modul már be van építve, ezért ideális eszköz a 2D-s és 3D-s felvételek készítéséhez is. Az ORTHOPHOS XG 3D/Ceph egy közepes 8×8 cm-es, 8×5,5 cm-es és 5×5,5 cm-es három dimenziós képet generál - ideális az implantológiai és gyökérkezelési beavatkozásokhoz.

Az ORTHOPHOS XG 3Dready/Ceph és az ORTHOPHOS XG 3D/Ceph egységeket CSI szenzorral látjuk el.

A törvényben meghatározott egy éves garancia további négy évvel bővíthető a generátorra és a szenzorokra (pan szenzor, pan/ceph szenzor, flat panel).

Technikai adatok:

  • Teljesítmény: 60 - 90 kV, 3 - 16 mA
  • Nagyfrekvenciás röntgen generátor magas üzemi frekvencián (max. 120 kHz) működő sugárfejjel
  • Tápfeszültség: 208 - 230 V, 50/60 Hz

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.