Színkonfigurátor
Színkonfigurátor
Próbálja ki a Sirona színkonfigurátort!
Kapcsolat
Kapcsolat
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
GlobDent Távsegítség
Távsegítség
Töltse le, hogy segíthessünk!

SIRONiTi APEX és SIRONiTi AirPlus APEX

SIRONiTi APEX és SIRONiTi Air+ APEX - Gyors és hatékony gyökérkezelések

Könyökdarabok a biztonságos gyökércsatorna kezelésekhez
A SIRONiTi APEX és SIRONiTi Air+ APEX kézidarabok szükségtelenné teszik a különböző asztali rendszer használatát a gyökérkezeléseknél. Ezek a kézidarabok közvetlen a kezelőegység mikromotorjára csatlakoztathatók. Mindkettőt öt fokozatú nyomaték szabályzóval láttuk el, mely közvetlenül a könyökdarabon található.

SIRONiTi APEX és SIRONiTi AirPlus APEXA SIRONiTi Air+ APEX kézidarab légmotoron és elektromos motoron is üzemeltethető. Elektromos motorral működtetve a SIRONiTi Air+ a magas végsebességű reszelő rendszerek használatát is lehetővé teszi.

Az új SIRONiTi APEX/SIRONiTi Air+ APEX kézidarab lehetővé teszi a gyökércsúcs kényelmes bemérését. Az arany csipesz közvetlenül az apex lokátorra illeszthető. A felhasználó reszelő csipeszt is alkalmazhat.

A biztonság megéri a pénzét
Az arany csipeszen lévő érintkező tűk 2 mm-es és 1,5 mm-es átmérővel is rendelhetők. Az egyik biztosan megfelelő az Ön gyökérkezelő egysége számára:

 

2 mm-es átmérő 1,5 mm-es átmérő
ProPex és ProPex II (Dentsply) Apex Master (EMS)
Raypex 4® és Raypex 5® (VDW)  
Root ZX (Morita)  
Apex Pointer (MicroMega)  
iPEX (NSK)  
Mini Apex Locator (SybronEndo)  

Gyors és hatékony gyökérkezelések
Mindkét kézidarab az úgy nevezett Nyomaték kártyával van ellátva (letölthető a Sirona honlapjáról www.sirona.com), amely meghatározza a kiválasztott reszelő rendszernek megfelelő nyomatékot. Egyszerű állítsa be a nyomatékot a szabályzó gyűrű elforgatásával és a kézidarab máris használatra kész. Amint a kézidarab eléri a megadott nyomatékot, az automatikus visszafelé forgatás funkció és a lágy kuplung kioldás megelőzi, hogy a reszelő beletörjön a foggyökérbe.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.