Színkonfigurátor
Színkonfigurátor
Próbálja ki a Sirona színkonfigurátort!
Kapcsolat
Kapcsolat
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
GlobDent Távsegítség
Távsegítség
Töltse le, hogy segíthessünk!

inEos X5

inEos X5

inEos X5 - a leginnovatívabb szkenner

A forradalmian új laborszkenner az Ön specialistája minden digitalizálási feladatra. Robotkarjával, innovatív modell pozicionálásával, a legújabb beolvasó technológiával és a nyitott felülettel az 5-tengelyű inEos X5 jelenti a belépőt a páratlan pontosság, rugalmas kezelés, gyors szkennelés és a széleskörű alkalmazások világába.

Bővebben...

inLab MC X5 csiszolóegység

inLab MC X5 csiszolóegység

inLab MC X5 csiszolóegység

Nyitott, 5-tengelyes csiszolóegység a fogtechnikai laboratóriumok számára.

Legújabb fejlesztésként a fogtechnikai laborok számára az 5-tengelyes őrlő és finomcsiszoló egység kiegészíti a Sirona inLab rendszerét. A fogtechnikusok élvezhetik az esztétikus pótlások teljes feldolgozási folyamatának rendkívüli rugalmasságát, és a piacon elérhető legnagyobb anyagválasztékot. Az inLab MC X5 lehetővé teszi számos anyag nedves és száraz csiszolását is.

Bővebben...

inLab MC XL csiszolóegység

inLab MC XL csiszolóegységinLab MC XL

A nagy kapacitású inLab MC XL a következő előnyöket kínálja:

  • A hatalmas csiszolókamra nagy méretű tömbök befogadására alkalmas, akár 12 egységes hídvázak előállításához is.
  • Csúcs teljesítmény és felgyorsult munkafolyamatok.

Bővebben...

inLab szoftver v16

inLab szoftver v15

inLab szoftver v16

Az inLab szoftver az inLab rendszer sarokköveként teljes irányítás nyújt az egész digitális tervezési eljárás során - vagyis a szkenneléstől, vagy a digitális lenyomat kézhezvételétől számítva a tervezésen át a pótlások vagy modellek megmunkálásig.

Bővebben...

inFire HTC speed Superspeed funkcióval

inFire HTC speed (SS)

inFire HTC Speed Superspeed funkcióval

Ezzel a magas hőmérsékletű kályhával minden típusú kerámia kiégethető, amely az inLab csiszolóegységgel megmunkálható. A "Speed" módban lehetőség van a cirkónium oxid vázak kiégetésére mindössze 60 perc alatt.
A Sirona inFire HTC Speed a Superspeed funkcióval képes Sirona inCoris ZI és inCoris TZI anyagból készült szimpla koronákat akár 10 perc alatt kiégetni. A Superspeed szinterezésre alkalmas tömbök a "Superspeed" címkével vannak ellátva.

Bővebben...

inFire HTC speed Superspeed és Fémszinterező funkcióval

inFire HTC speed (SS+MS)

inFire HTC Speed Superspeed és Fémszinterező funkcióval

Ma a hídvázak 60-70%-át még mindig nem nemesfém (NPM) ötvözetekből készítik világszerte. Az argongáz szabályzó modul segítségével az inFire HTC kályha mostantól a Sirona inCoris CC tömböket is ki tudja égetni semleges környezetben.
A Sirona inFire HTC Speed a Superspeed és a Fémszinterező funkcióval képes a kerámia anyagok, valamint az előégetett nem nemesfémek szinterezésére. Ez a magas hőmérsékletű kályha gyárilag el van látva az NPM szinterező funkcióval. A belső gáz szabályzás lehetővé teszi az argon kontrollált hozzáadását.

Bővebben...

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.