Színkonfigurátor
Színkonfigurátor
Próbálja ki a Sirona színkonfigurátort!
Kapcsolat
Kapcsolat
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
GlobDent Távsegítség
Távsegítség
Töltse le, hogy segíthessünk!

inLab MC X5 - a Sirona új csiszolóegysége

Az inLab MC X5 lehetővé teszi számos anyag nedves és száraz csiszolását isNyitott, 5-tengelyes csiszolóegység a fogtechnikai laboratóriumok számára. Legújabb fejlesztésként a fogtechnikai laborok számára az 5-tengelyes őrlő és finomcsiszoló egység kiegészíti a Sirona inLab rendszerét. A fogtechnikusok élvezhetik az esztétikus pótlások teljes feldolgozási folyamatának rendkívüli rugalmasságát, és a piacon elérhető legnagyobb anyagválasztékot.

 

Bensheim/Salzburg
A megmunkálási eljárások és az anyagok független kiválasztása, illetve a munkafolyamat teljes kontrollálása - ezek a fogtechnikusoknak a modern CAD/CAM rendszerekkel való, házon belüli megoldásokkal kapcsolatos elsődleges kívánalmai. A Sirona új, öt tengelyes labor egysége, az inLab MC X5 teljesíti ezen követelményeket, és új fajta szabadságot nyújt a felhasználók számára - a nedves és száraz csiszolással, az alkalmazások széles választékával, valamit a szabad anyag választással.

Kifejezetten fogtechnikai laboratóriumok számára kifejlesztve
"A Sirona az új labor egységgel egyértelmű üzenetet küld a fogtechnikusoknak." - mondta Reinhard Pieper, a Sirona inLab Termékmenedzsment Igazgatója. A felhasználók egyetlen gépben élvezhetik a Sirona a CAD/CAM terén a különböző anyagoknak az új, száraz megmunkálási technikákkal ötvözött nedves csiszolásában összegyűjtött 30 éves tapasztalatát. - "A CAD/CAM technológiában úttörőként és innovációs vezetőként elért mindent tudásunkat beépítettük a CAD/CAM laboratóriumi egységbe, melyet a jelen és a jövő követelményeihez mérten készítettünk." - tette hozzá Pieper. "Ez gondoskodik arról, hogy az inLab MC X5 jó hosszú távú befektetés legyen."
Az inLab MC X5 a Sirona első nyitott csiszolóegysége, és alkalmas a különböző, már meglévő CAD/CAM eszközökkel együtt való használatra a fogtechnikai laboratóriumokban - a Sirona szkenner és inLab szoftver felhasználói, vagy a más gyártók szkennereivel és CAD komponenseivel rendelkező laborok számára. Az STL pótlás adatok könnyedén és gyorsan importálhatók az inLab MC X5-höz kifejlesztett CAM szoftver modulba, majd megmunkálhatók az inLab MC X5 segítségével. Az inEos X5 szkennerrel és az inLab szoftverrel kombinálva az új labor egység az optimális teljes megoldás a Sirona CAD/CAM technológiák új felhasználóinak.

Termelékeny labor egység minden feldolgozási munkához
A pótlás típusától és az anyagtól függően az 5-tengelyes inLab MC X5 használható nedves vagy száraz csiszolásra. Ezenkívül most először van lehetőség a száraz csiszolásról nedvesre való átkapcsolásra egy bizonyos rész megmunkálásakor. A használt eszközök között vannak karbid vágók és gyémánt csiszolók, valamint szabványosított korongok 98,5 mm-es átmérővel, és akár 30 mm-es magassággal. A felhasználók gondoskodhatnak az anyag hatékony kihasználtságáról a korong vezérlés és a bővített beágyazási funkciók segítségével. A speciálisan kifejlesztett multi-blokk tartó a CAD/CAM anyagokat blokk formában használja. Egyszerre akár hat, különböző anyag blokk is behelyezhető. Az inLab MC X5 ezért egy univerzális laboratóriumi egység számos pótlás típushoz, cirkónium-oxid, polimerek, kompozitok, viasz, üvegkerámiák és hibrid kerámiák megmunkálásához, valamint fel van készítve a fémek feldolgozására. A gép lehetővé teszi a fogtechnikai laborok számára, hogy szabadon válasszanak minden anyaggyártó közül, s további előnyöket nyer a Sirona anyag partnereinek - VITA Zahnfabrik, Ivoclar Vivadent, Dentsply, Merz Dental, 3M ESPE és GC - szaktudásából.

Nyitott, felhasználóbarát és költséghatékony
A pótlás típusok nagy választékának, a szabad anyagválasztásnak és a külső pótlásadatok számára nyitott felhasználói felületnek köszönhetően a fogtechnikusok már a kezdetektől rugalmasan használhatják a csiszológépet. A labor egység kamrájának csúcsminőségű, funkcionális kialakítása biztosítja a könnyű szervizelést, valamint a speciálisan kifejlesztett "könnyen-tisztítható" koncepció könnyebbé és gyorsabbá teszi a tisztítást. Gyorsan vált át a különböző anyagok, és a nedves és száraz csiszolás között. Ez a rugalmasság az ésszerű költségekkel és azon ténnyel kombinálva, hogy nincsenek további kulcs-díjak, az inLab MC X5 rendkívül költséghatékony. Az egység a saját inLab CAM szoftverével kerül kiszállításra, és mostantól megrendelhető a fogászati kereskedőktől.

 

Bemutató 2014. október 20-án!

 

Forrás: www.sirona.com

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.