Színkonfigurátor
Színkonfigurátor
Próbálja ki a Sirona színkonfigurátort!
Kapcsolat
Kapcsolat
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
GlobDent Távsegítség
Távsegítség
Töltse le, hogy segíthessünk!
  • 1

Újdonságok

  • 1
  • 2
  • 3

ORTHOPHOS XG 3D - 2. szoftver kiadás

Kattintson a nagyobb kép megtekintéséhezAz ORTHOPHOS XG egységekhez kibocsátott "2. kiadás" olyan szoftver és hardver újításokat tartalmaz, melyek még jobb minőségű röntgen felvételek készítését teszik lehetővé.

 

 

Kattintson a nagyobb kép megtekintéséhezHozzáadott 3D-s felvétel az optimális gyökérkezelésekhez
Az ORTHOPHOS XG 3D mostantól képes egy kisebb, 5 cm átmérőjű és 5,5 cm magasságú felvétel elkészítésére. Ez a kisebb 3D-s kép különösen jól alkalmazható a gyökérkezeléseknél is, mert a kisebb szegmens nem csak csökkenti a pácienst érő sugárdózist, hanem fel is gyorsítja a diagnosztikai folyamatot. Ennél a kisebb 3D-s felvételnél az orvos használhatja a HD módot is, ha szükséges. Az eljárás során a voxel méret automatikusan 100 µm-re áll át. Ez a nagyobb képfelbontás mindig javasolt azokban az esetekben, amikor a legapróbb részletek is számítanak.

 

Kattintson a nagyobb kép megtekintéséhezVálasztható HD mód a nagyobb diagnosztikai megbízhatóságért
Ez a választható HD (high-definition ? nagy felbontású) mód, amely mostantól elérhető az ORTHOPHOS XG 3D egységeken, 500 önálló felvételt készít a 200 helyett egyetlen beolvasás alkalmával, s ezekből számítja ki a 3D-s képet. Ennek eredményeképpen egy szemcsésebb, kontrasztosabb felvétel születik, amely megkönnyíti az orvos számára a diagnózis felállítását. Az ORTHOPHOS XG 3D érintőképernyője lehetővé teszi az Ön számára, hogy a HD módot bármikor be- vagy kikapcsolja.

 

Kattintson a nagyobb kép megtekintéséhezAz ASTRA csökkenti a képzajt
Az ASTRA szoftver algoritmus jelentős fejlődést biztosít a 2D-s panoráma képek minőségében minden ORTHOPHOS XG egységnél. Az ASTRA (Anatómiailag STrukturált Rekonstrukciós Algoritmus) egy igen éles felvételt generál nagyobb kontraszttal és kevesebb zajjal anélkül, hogy a fémtárgyak problémát okoznának. Az ASTRA új képminősége ideális alapot nyújt a megbízható diagnózishoz.

 

Kattintson a nagyobb kép megtekintéséhezA MARS csökkenti a fémtárgy által okozott képzajt
Akárcsak a GALILEOS, mostantól az ORTHOPHOS XG 3D is a MARS-sal (Metal Artefact Reductions Software - Fémtárgy szűrő szoftver) dolgozik a 3D módban. A MARS egy olyan algoritmus, amely automatikusan érzékeli a problémás fémtárgyakat és kiszűri az árnyékolásukat, illetve a visszatükrözésüket amennyire csak lehetséges. Ennek eredményeképpen egy tiszta felvétel születik, amely megkönnyíti a diagnózist. A MARS segítségével a nagyobb sűrűségű tárgyak kevesebb sötét sávot vagy lyukat okoznak a röntgen felvételen. Ily módon segít az ORTHOPHOS XG 3D a felhasználóknak a jobb diagnózis felállításában. Az ASTRA-hoz hasonlóan a MARS is optimalizálja a képminőséget a sugárdózis növelése, vagy több munka igénylése nélkül.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.