Színkonfigurátor
Színkonfigurátor
Próbálja ki a Sirona színkonfigurátort!
Kapcsolat
Kapcsolat
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
GlobDent Távsegítség
Távsegítség
Töltse le, hogy segíthessünk!
  • 1
  • 2
  • 3

Újdonságok

  • 1
  • 2
  • 3

Primescan. A szkennelés már játék.     A Primescan lehetővé teszi az összes kezelési módozatot, az egytagú fogtól kezdve a teljes fogívig.
 
     A Primescannel az intraorális szkennelés pontosabb, gyorsabb és könnyebb mint valaha.


Ha ezt élőben is szeretné kipróbálni a saját rendelőjében keresse kollégánkat:

Kovács Balázs: 06-20-9321-676 -os számon.


Intraoris Szkennelés a Primescannel:

"Számomra a Primescan új mércét állít fel a fogászati szkennelési technológiában.
 
Mind az én, mind a csapatom számára az intraorális pásztázás pontosabb, gyorsabb és könnyebb, mint valaha. Könnyen kezelhető, azonnal használatra kész, és zökkenőmentesen integrálható munkafolyamatunkba.
 
Még a pácienseim is profitálnak kiváló teljesítményéből, mivel a folyamat sokkal kényelmesebb.
 
Továbbá, a továbbfejlesztett kapcsolat miatt gyakorlatom könnyen összekapcsolható laboratóriumunkkal és más partnereinkkel. Tehát csak annyit mondhatok, hogy próbálja ki maga - és élvezze a szkennelést!"


        Dr. Verena Freier, Fogorvos


Főbb jhellemzők:

Higénia: Sokoldalú higiéniai lehetőségek, mind az Acquisition Center, mind az intraoral scanner számára. Válasszon a három különböző védőtok közül - köztük autoklávozható és eldobható védők között.

Kapcsolattartás:  Gyorsítsa fel a munkamenetet. A nyitott adatküldésnek köszönhetően a laborok és más harmadik felek elérhetik a nagy-felbontású modellt egy pillanat alatt.

-  Sebesség: Gyorsabb szkennelés egyenletes munkamenet.  Több mint 50.000 kép másodpercenként és gyors feldolgozás, pontosan ez az amire a szoftvernek szüksége van az adatok feldolgozásához.

-  Pontosság: Az innovatív Smart Pixel Szenzornak és a dinamikus mélységélesség technológiának köszönhetően a végeredmény tökéletes éles akár 20mm távolságból is.


-  Új felvételi egység: Intelligens funkciók és nagyobb kényelem: intuitív használat a mozgatható 16: 9 érintőképernyőn és az érintőpadon keresztül a tökéletes ergonómia érdekében.

Angolnyelvű bemutató videó:


A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.